الخميس 04 يونيو 2026 الموافق 18 ذو الحجة 1447
رئيس مجلسي
الإدارة والتحرير
جابر المهدي
المواطن المواطن
رئيس مجلسي
الإدارة والتحرير
جابر المهدي

صاحبة أطول غطسة: الملل أصابني تحت الماء وكسرته بهذه الطريقة

137
صاحبة أطول غطسة مدتها
صاحبة أطول غطسة مدتها 55 ساعة

قالت الطفلة المصرية ريم أشرف صاحبة الـ 14 عامًا، ومحطمة الرقم القياسي لبطلة العالم الأسترالية برياضة الغطس، وذلك ببقائها 55 ساعة تحت الماء، أن والدها هو من شجعها على الغطس، لافتة إلى أن أسرتها نقلت إقامتها إلى شرم الشيخ لكى تتمكن من التدريب على تحطيم الرقم القياسيى.

وأضافت ريم أشرف": "كنت الاول بغطس بالبدلة العادية.. وبعدين استخدمت البدلة الجافة اللي مَش بتحسسني بالبرد وغطست بيها 36 ساعة"، متابعة: " كنت بتغلب على الملل خلال الغطس بإني أشوف أفلام على تابلت".

وأشارت: " كان فيه جدول بمشي عليه فيه قراءة ولعب شطرنج ورسم.. وبالنسبة للاكل كان فواكه فريش تضرب في الخلاط واشربها عصير"، متابعة: "كنّا قاعدين في المركب قام بابا راميني في المية عشان ابطل خوف من البحر".

وأوضحت: "لما كسرت الرقم القياسي الأخير للغطس لقيت كل اللي حواليا بيحتفلوا ويطبلوا وساعتها انا كنت نايمة وكان فاضلي 3 ساعات على الـ 55 ساعة".



تم نسخ الرابط