الأحد 07 يونيو 2026 الموافق 21 ذو الحجة 1447
رئيس مجلسي
الإدارة والتحرير
جابر المهدي
المواطن المواطن
رئيس مجلسي
الإدارة والتحرير
جابر المهدي

ياسمين عز تغازل أحمد برادة.. والأخير يرد:" إيه اللي بتقوليه ده"

275
أحمد برادة وياسمين
أحمد برادة وياسمين عز

آثارت حلقة الإعلامية ياسمين عز ببرنامجها "كلام الناس"  كالعادة، مع ضيفها لاعب الأسكواش و رجل الأعمال الحالي أحمد برادة الكثير من الجدل والتي بدأت بمغازلته بشكل صريح.

 وقالت "ياسمين إلى أحمد برادة "أنا بكبر وأنت بتصغر، أنا لما شوفتك وأنت داخل الاستديو قولت سنك حاجة وتلاتين، وده مش  سنك الحقيقي"، ليرد أحمد مازحاً : "إيه يا ياسمين الكلام ده، أناعندى 45 سنة ولكن الجيم له أثر كبير في مظهري بشكل عام، أنا لازم يوميا أروح الجيم أقعد ساعة وتلت أفصل عن العالم كله".

وفي أثناء الحوار انفعل "برادة" عدة مرات منها عندما سألتة ياسمين عز عن إشاعة إغتياله ليرد قائلا :"القصة كلها أني كان فيه حرامي بيسرق حاجة من الفيلا وخربشني بسكينة الناس ألفت قصص منها القصة دي ومنها قصة حب ومنها ده عشان يبطل إسكواش وكل ده كذب".

كما انفعل مرة أخرى عندما سألته "ياسمين" عن التهديد الذي تعرض له ليرد الأخير قائلاً:"محدش يقدر يهددني حتي لو كان مين والكلام ده كله مالوش أساس".

وعندما جاءت سيرة لعبة الأسكواش و على طريقة أغنية "أم كلثوم" سيرة الحب بكى أحمد برادة متأثراً بتركة للعبة وكأنة ترك حب عمره، وكشف تفاصيل تركه للعبة والاتجاه لمجال الاقتصاد والعمل في مجال الصناعة تحديدا، والدموع في عينه قائلاً:"بعد اللي عملته في الإسكواش ماكنتش عايز أنجح تاني، وأقول: انا بشتغل ازاي!!، قصة النجاح جت من أولها بسبب توفيق ربنا ودُعاء أمي، وبعد ما سبت الاسكواش جالي إحباط وماكنتش عايز أنجح، بعد نجاحي في الاسكواش أنا من قلبي مكنتش عايز أنجح وكنت بحارب نفسي.".




تم نسخ الرابط