الخميس 04 يونيو 2026 الموافق 18 ذو الحجة 1447
رئيس مجلسي
الإدارة والتحرير
جابر المهدي
المواطن المواطن
رئيس مجلسي
الإدارة والتحرير
جابر المهدي

منى هلا تعلق على اتهامها بالجرأة في تصريحاتها وسر تعافيها من السكر

295
منى هلا
منى هلا

كشفت الفنانة منى هلا الكثير من التفاصيل المتعلقة عن حياتها الشخصية والفنية، من خلال حوار مع الإعلامية سهير جودة.

وقالت من هلا:« كل واحد عنده أولويات وأنا مش من أولوياتي إني أكون نجمة، ولكن من أولوياتي إني أكون بمثل في أي حتة وده تحدي لنفسي، وأول مرة أطلع على المسرح في سويسرا كانت رجلي بتترعش، وده كان تحدي أحسن من إني أقعد في مكان ثابت وأكون نجمة، ده بيدي ثراء لشخصيتي».

تصريحات منى هلا

وتابعت منى هلا:«عندي 39 سنة، وقررت أكون نباتية لأن دي حاجة ليها علاقة بالرفق بالحيوان، ولكن دلوقتي اكتشفت المميزات الصحية لأني أكون نباتية، معدتي ارتاحت وأنا كان عندي السكر من النوع الثاني، وراح لوحده، والنظام النباتي أُثبت علميًا أنه بيوقف السرطان وأمراض كتير».

وعن جرأتها في بعض التصريحات قالت:«أنا بتكلم اللي بيجي على بالي، أنا لا أعبر عن آراء مجموعة من البشر، ولما بتسأل على حاجة بجاوب من وجهة نظري أنا، ويمكن اللي بقوله ستات كتير بتخاف تقوله أو مكسوفين أو مضغوطين من المجتمع إنهم ميقولوش رأيهم بصراحة، واللي يحبني يحبني زي ما أنا مش علشان بقول اللي هما عايزين يسمعوه».



تم نسخ الرابط